Maps

In 2030 zullen elektrische auto’s de norm zijn, en daarom zullen er naar verwachting 1.9 miljoen elektrische auto’s zijn in Nederland. Daarvoor zijn er nog veel extra laadpalen nodig. 

Ontdek EVMaps: Uw ultieme oplossing voor efficiënt laadpaalbeheer en planning. Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig op ons gebruiksvriendelijke platform.

Met EVMaps heeft u toegang tot diverse en regelmatig bijgewerkte prognoses. Daarnaast maakt u gebruik van haarscherpe satellietbeelden om uw laadpalen nauwkeurig te plannen. 

Onze tool biedt een totaaloverzicht van al uw laadpaalprojecten. U kunt moeiteloos laadpalen inplannen met verschillende statussen en fases dankzij de gebruiksvriendelijke functionaliteiten van EVMaps. Bovendien faciliteren de verschillende contextlagen, zoals de laagspanningsinformatie, bomen en gemeentelijk eigendom, het efficiënte inplannen van laadpalen.

Plan- en beheertool

Zodat u alle benodigde data heeft om op optimale locaties laadpalen te plannen.

EVTools Maps

Diverse prognoses

Over groeiende vraag per locatie.

Onze visie: Een open IT-landschap

Zodat uw systemen met elkaar 'kunnen praten'. Zo bent u niet afhankelijk van één leverancier of exploitant.

Meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten werkt met één of meerdere software van EVTools. Door onze 100% zijn alle gemeenten beschikbaar voor de software. Een greep uit onze klanten is hier rechts weergegeven. 

Met tien jaar ervaring zijn wij met recht experts op het gebied van EV. 

Voorkomen is beter dan genezen, ook als het gaat om laadpalen.

Het participatieportaal zorgt dat iedereen feedback kan leveren op het moment dat er nog iets mee gedaan kan worden. Trajecten waarbij burgers meekijken in de plankaarten zorgen uiteindelijk voor minder bezwaren en fouten later in het proces. En dus ook voor betere plankaarten.

Maps is zowel te koppelen aan EVTools Workflow als EVTools Monitoring. Wilt u toch liever eigen systemen gebruiken? Geen probleem, via onze API’s wisselen we data en processen uit.

Dit zorgt voor meer gebruiksgemak en flexibiliteit. Is de koppeling met uw gewenste systeem nog niet beschikbaar? Dan kijken we graag naar de mogelijkheid om een koppeling te bouwen.

Klanten EVTools

Onze andere tools