Contact met EVTools

Laat een bericht voor ons achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Email

Sales: [email protected]
Support: [email protected]

Adres

Pilotenstraat 18D
1059 CJ Amsterdam

Veelgestelde vragen over EVTools

Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met support van EVTools.

Waar kan ik een account aanvragen voor Maps Portaal?

U kunt een mail sturen naar [email protected]. Wij zullen uw vraag in behandeling nemen en binnen 2 werkdagen reageren.

Hoe kan ik een nieuw wachtwoord instellen?

U kunt onderaan in het inlogvenster klikken op “Don’t remember your password?”. Doorloop de stappen en vervolgens ontvangt u een mail waar u het wachtwoord kunt wijzigen. Mocht u geen mail in uw inbox ontvangen, kijk dan in de spam folder. Lukt het niet? Neem dan contact op met onze customer support via [email protected]

Hoe wordt de prognose bepaald?

De prognose is gebaseerd op openbare data en geavanceerde modellen. Dit bestaat uit een voorspellend algoritme uit het Sparkcity model, welke is ontwikkeld in samenwerking met de TU Eindhoven. Verder zijn openbare databronnen gebruikt zoals het CBS, RDW, Kadaster, netbeheerders, BGT, LISA, Top10NL, CROW en wordt de prognose getoetst aan de hand van voorwaarden uit de Nationale Agenda Laadinfrastructuur (NAL).

Wat is een prognosekaart?

Een prognosekaart in Maps maakt de prognoses inzichtelijk van elektrische voertuigen en laadbehoefte van verschillende doelgroepen zoals inwoners, bezoekers en forenzen op straatniveau tot 200m.

Wat is een plankaart?

Een plankaart in Maps is een kaart met voorgestelde laadlocaties op basis van de prognoses, plaatsingscriteria en best practices van EVTools.

Hoe kan ik contact opnemen met EVTools support?

Mocht u het antwoord op uw vraag niet kunnen terugvinden in de FAQ dan kunt u uw vragen mailen naar [email protected]. Wij beantwoorden uw vraag uiterlijk binnen 2 werkdagen.

Hoe zit het met veiligheid en privacy?

Een aantal punten is belangrijk om uit te lichten:

  1. EVTools kiest bewust voor hosting in de EU zodat wij onder het Europese recht vallen. Wij voldoen aan de gestelde veiligheids- en privacyeisen.
  2. De data en output in/van het systeem is van u als klant, en blijft ook bij u als klant.
  3. U kunt gebruik maken van een twee staps verificatie met het inloggen op het systeem. Wij bevelen dit aan om uw account extra te beveiligen. Mocht u meer vragen hebben over veiligheid en privacy, kunt u mailen naar [email protected]. ​
Is het mogelijk andere tools of systemen te koppelen?

EVTools gelooft in een open en neutraal IT landschap ter ondersteuning van publieke en commerciële partijen, onafhankelijk van een aanbestedende partij of contractvorm. Alle partijen kunnen hun digitale applicaties laten samenwerken met Application Programming Interfaces (API’s). Dit versnelt de opschaling van de laadinfrastructuur, minimaliseert de maatschappelijke kosten en stimuleert concurrentie