Deanira is een gedreven collega met een achtergrond die perfect aansluit op onze missie bij EVTools. Deanira heeft eerder gewerkt bij LeasePlan, waar ze 1,5 jaar lang betrokken was bij de overgang van hun leasevloot van benzine- naar elektrische voertuigen. Deze ervaring bracht haar in contact met de wereld van elektrisch vervoer. Vervolgens heeft ze 1,5 jaar gewerkt bij energiebedrijf Vattenfall, waar ze het proces van het aanvragen tot het plaatsen van laadpunten voor elektrische auto’s heeft geoptimaliseerd en verbeterd. Nu brengt ze haar expertise naar EVTools, waar ze werkt aan het realiseren van laadinfrastructuur via innovatieve software.

 

Vrijheid om je eigen ontwikkeling vorm te geven

Deanira deelt graag haar ervaringen: “In mijn rol bij EVTools krijg ik naast de standaardwerkzaamheden veel ruimte om mijn eigen rol vorm te geven op basis van mijn kwaliteiten. Ik ben voornamelijk bezig met relatiebeheer, consultatieve verkoop, plannen en het behouden van overzicht. Mijn vorige functies hebben mij veel kennis opgeleverd over de markt, en ik ben blij dat ik deze kennis kan uitbouwen bij EVTools. Door mijn ervaring in de EV-markt gecombineerd met interesse voor versnelling door software-gebruik kan ik meteen waarde toevoegen. Ik heb bovendien een passie voor auto’s en vind het fantastisch om betrokken te zijn bij de toekomst van mobiliteit.”

Zelfstandig een groot project opzetten

Gevraagd naar haar leukste project, antwoordt Deanira: “Mijn leukste project tot nu toe is een project in de provincie Friesland, waar ik deels nog het wiel moet uitvinden. Het helemaal zelfstandig opzetten van een project is nieuw voor mij, maar het is ook een uitdaging om een passende oplossing te vinden die aansluit bij de behoeften van de klant en mijn eigen expertise. Ik waardeer de vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg in deze rol, het draagt echt bij aan mijn persoonlijke ontwikkeling.”

Collegialiteit in een jong bruisend bedrijf

Bij EVTools heerst een fijne sfeer en een sterke collegialiteit: “De sfeer bij EVTools is geweldig. Collega’s zijn altijd bereid om elkaar te helpen, zelfs als ze het al druk hebben. We zijn een hecht team van jonge geesten, wat zorgt voor een dynamische en gezellige werkomgeving. Je kan veel leuke dingen samen doen zoals skien, boulderen, en veel borrelen! We dagen daarnaast elkaar uit om te groeien en te verbeteren. Persoonlijk heb ik geleerd om beter te communiceren over projectvoortgang, dankzij de feedback van mijn collega’s.”
“De mogelijkheid om met data te werken en bij te dragen aan de versnelling van de energietransitie is enorm interessant. Data en software spelen een cruciale rol in de vergroening van onze samenleving, en ik ben trots dat ik hieraan kan bijdragen voor toekomstige generaties.”

Word jij de nieuwe collega van Deanira?

Wil jij ook in een omgeving werken waarin het bruist van nieuwe ideeën? Of misschien heb je zelf wel ideeën om de transitie naar zero-emissie vervoer te versnellen? Reageer dan gauw op een van onze vacatures. We zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s. Ook als je nog studeert, ben je van harte welkom bij ons.