Ontwikkelingen Producten EVtools

Op deze pagina vindt u de belangrijkste ontwikkelingen van de producten van EVtools. Heeft u vragen over de nieuwe functies? Of heeft u een suggestie, opmerking of iets anders te melden? Neem gerust contact met ons op via [email protected] .

Inhoudsopgave

Participatieportaal

Platform waar u uw laadpaal plankaart inzichtelijk kan maken voor burgers, die hiermee meningen/ideeën/feedback kunnen delen. Dit voorkomt bottlenecks later in het proces en zorgt voor efficiëntere doorloop.

Het participatieportaal is nu geschikt om met meerdere charge point operators (CPO’s) tegelijk in 1 gemeente te draaien. Dit zorgt voor makkelijkere samenwerking én overzicht. Allemaal binnen één portaal!

samenwerking burgers en gemeente kaart

Workflow

Een samenwerkingstool waarin u het stappenplan van het plaatsen van een laadpaal kunt doorlopen. Dit leidt tot een soepel realisatieproces met de CPO.

Doorrlooptijdrapportage in Workflow identificeert nu snelle en langzame stappen/stakeholder in realisatieprocessen. Welke stappen zijn een bottleneck en bij wie blijven processen hangen? 

Dit zorgt voor inzichten die u kunnen helpen versnellen. 

stappenplan laadpaal plaatsen

Maps

De software die prognoses en laadpunten op een kaart visualiseert. Op basis hiervan kunt u – met alle benodigde data – plankaarten ontwikkelen en bijhouden.

Een ontdubbelfunctie is toegevoegd, waarbij het systeem kleine verschillen tussen de geplande en opleverlocatie van een laadpaal matcht. U heeft nu de optie om deze locaties samen te voegen. 

laadpaal locaties samenvoegen

Ook hebben we een Eco-Movement Update gedraaid voor Nederland. Netto zijn er ruim 2000 gerealiseerde palen bijgekomen sinds onze laatste update.

Kwartaalmeetings terugkijken

Kwartaalmeetings 2022